• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se
Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Sedan 1989 har Tentipi tillverkat tält för äventyrslystna människor. Med rötter djupt i den lappländska myllan bidrar norra Sveriges rika naturtradition till utformandet av Tentipis produkter, som är av unik design och hög kvalitet. Tälten erbjuder ett säkert skydd mot väder och vind samtidigt som de är rymliga och bekväma.

Tält och smarta tillbehör

Här hittar du ett noga utvalt sortiment av Tentipi tält och andra smarta tillbehör som gör din upplevelse mycket roligare. Välj mellan olika tältmodeller beroende på när och var du ska tälta samt hur många som ska få plats. Ett bra tillbehör är Tentipi kaminen som genererar värme så att du kan torka dina kläder och laga mat innuti tältet.

Stanna ute längre

Varför begränsa dig till endast dagsturer på fjället? Med ett tält från Tentipi kan du stanna ute trots att mörkret faller. Ska hela familjen med på äventyret kan du köpa ett tält med plats för många!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!