Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Safari Connect 2-Person Tree Tent - ID: A068141

Nyhet!

TentsileSafari Connect 2-Person Tree Tent

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Safari Connect 2-Person Tree Tent från Tentsile

Safari Connect 2-Person från Tentsile är ett trädtält med plats för två personer och mycket packning. Tältet har samma komfort och smidighet som en hängmatta, men med samma väderskydd som ett vanligt tält. Det unika systemet med tre punktfästen ger ett spänt tältgolv och ger dig en riktig god natts sömn oavsett om du sover på ryggen, sidan eller magen. Kapacitet: Med en viktkapacitet på 400 kg klarar tältet lätt två personer och deras packning

Smarta remmar: Tältet är förstärkt med remmar som gör att du inte rullar in mot mitten. Perfekt när ni är flera som sover i tältet och inte vill sova på varandra.

Vattentätt yttertält: Yttertältet har 8000 mm i vattenpelare och är förstärkt med 450D Dacron med 20 meter väv av säkerhetsbälte. Yttertältet sträcker sig en bit utanför innertältet och ger därmed en stor, torr yta under tältet där ni kan förvara packning eller bara hänga. Innertältet i mesh håller insekter och flygfän borta.

Jämn markyta är ett minne blott: Att hitta en jämn markyta som är fri från sly, kottar eller stenar är inte alltid det lättaste. Connect tältet har tre fästpunkter som med hjälp av slitstarka remmar fästes i träd eller liknade, och därmed kommer du upp från marken.

Vad ingår?
1 x Connect Safari 2-Person innertält i mesh
1 x Yttertält med 8000 mm vattenpelare
2 x tältstänger i aluminium 8,5 mm i diameter
3 x kraftiga spännen (2,5 ton i brytstyrka)
3 x 6 meter slitstarka remmar i polyester
4 x gula skruvar
Snören
Extra krokar

Egenskaper för Safari Connect 2-Person Tree Tent:
Vikt: 11,2 kg
Avsett för antal personer: 2 pers
Vattenpelare på ytterduk: 8000 mm
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 400x256x100 cm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 65x35x35 cm
Antal ingångar: 2
Antal tältstänger: 2 st
Tjocklek yttertältsväv: 450 D
Tentsile skapar några utav världens mest mångsidiga tält. Deras unika tält spänner du med enkelhet upp ovanför marken vilket ger en mer rymlig tillvaro och kan användas i de flesta tänkbara miljöer. I torrare klimat kan tälten även användas på marken. Tentsile planterar dessutom 20 träd för varje tält som säljs!

Mer från Tentsile

Visa alla Kupoltält

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!