Men's Circadian Shorts - ID: A080835

Nyhet!

The North FaceMen's Circadian Shorts

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Circadian Shorts från The North Face

Circadian Shorts från The North Face är gjorda för snabba och lätta rörelser längs spåret, och ändå vara skyddande. Dessa shorts passar perfekt för det. De innehåller en stor del stretch för större rörelsefrihet och utan extra vikt. De innehåller också den hållbara tygtekniken FlashDry™ HD som leder bort svett och är snabbtorkande, vilket hjälper till att reglera kroppstemperaturen och gör det möjligt för kroppen att prestera på topp på vandringslederna. Herrstorlekar.
 • FlashDry XD™-materialen är utvecklade för att transportera bort mer fukt för att hålla sig torrare, särskilt under intensiv fysisk aktivitet.

Material: 86% polyester, 14% elastan.
Egenskaper för Men's Circadian Shorts:
Huvudmaterial: Syntet
Benlängd: Knälånga
Vindtäta: Nej
Antal fickor: 2 st
Stretch: Ja
Förstärkta partier: Nej
Ett av världens största varumärken inom outdoor. Grunden till dagens The North Face lades redan 1966 av vandrings-entusiasterna och San Francisco-borna Douglas Tompkins och Kenneth Klopp. The North Face producerar kläder, tält, väskor m.m. med bra kvalitet och snygg och funktionell design. The North Face passar lika bra i extremt väder uppe i fjällen som till vardags. The North Face erbjuder mångsidiga produkter som håller länge och som du kan använda ofta och mycket.

Mer från The North Face

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!