Men's Tanken Tee - ID: A067718

The North FaceMen's Tanken Tee

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Tanken Tee från The North Face

Tanken-kollektionen är döpt efter det japanska fonetiska ordet för expedition och utformad för svettiga turer i naturen. Tanken Tee från The North Face har snabbtorkande och svettavledande FlashDry™-teknik som aktivt leder bort fukt från huden så att du håller dig torr även när du pressar dig högre och längre. Den är lätt men ändå slitstark och har en skön, strukturerad känsla. Herrstorlekar.
FlashDry™-tekniken är framtagen för att pressa fukt till tygytan och avlägsna den så snabbt som möjligt så att du känner dig torr, sval och bekväm.
 • Svettavledande
 • Snabbtorkande

Material: FlashDry™, 100% polyester.
Egenskaper för Men's Tanken Tee:
Knäppning: Nej
Material: Syntet
Dragkedja: Nej
Ett av världens största varumärken inom outdoor. Grunden till dagens The North Face lades redan 1966 av vandrings-entusiasterna och San Francisco-borna Douglas Tompkins och Kenneth Klopp. The North Face producerar kläder, tält, väskor m.m. med bra kvalitet och snygg och funktionell design. The North Face passar lika bra i extremt väder uppe i fjällen som till vardags. The North Face erbjuder mångsidiga produkter som håller länge och som du kan använda ofta och mycket.

Mer från The North Face

Visa alla T-shirts

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!