The North Face Jackor

(47 produkter)

The North Face jackor – användbara och moderna jackor till kvinnor och män!

Letar du efter en ny jacka? Då är The North Face en säker vinnare! Det världskända märket är nämligen kända för sin höga kvalitet och läckra design. Gå på upptäckt i vårt stora urval av The North Face jackor till barn, kvinnor och män - hitta en modell som passar just dig! Beställ din jacka hos Outnorth.se och få fria returer!

Här gör en The North Face jacka skillnad

Du hade säkert älskat att bära en The North Face jacka ifall du:
  • Älskar friluftsliv och träning i naturen
  • Vill ha en moderiktig och praktisk jacka
  • Värdesätter material av hög kvalitet
  • Letar efter en jacka som är vind- och vattentät

Vilken The North Face jacka ska jag välja?

Det kan vara svårt att hitta helt rätt jacka när du ska upptäcka nya lantområden under semestern, eller om blixtlåsen på din vardagsjacka har gått sönder. Ta det helt lugnt! The North Face tillverkar jackor till alla användningsområden och i hög kvalitet. Letar du efter en ny The North Face jacka är det därmed viktigt att du överväger några saker:
  • Användning: Ska jackan användas när du cyklar till jobbet i snön? Eller ska den med på en vandring i Pyrenéerna? Jackans funktioner beror i stor grad på dina önskemål och behov.
  • Passform: The North Face gör allt ifrån tunna till tjocka, korta och långa jackor. Hitta en jacka som passar din figur och behov. Det kan t.ex. vara en bra idé att välja en längre jacka med ett snöre runt midjan, om du vill hålla dig varm och snygg till vintern.
  • Vindtäthet: Vindtäta jackor måste inte nödvändigtvis alltid vara tjocka vinterjackor. En tunn vindtät jacka är t.ex. ett uppenbart val när du ska på fjällvandring.
  • Vattentäthet: Hur länge ska din nya The North Face jacka kunna hålla dig torr när himlen öppnar sig?

The North Face jackor – det ideala valet för årets fyra säsonger!

Antingen om du letar efter en varm och tung parkas till vintern eller behöver en tunn och sportig jacka till din nästa vandring, så kan du vara säker på att du hittar den i vårt stora urval av The North Face jackor.

The North Face tillverkar bl.a. tunna, andningsbara jackor som du kan röra dig fritt i när du cyklar till jobbet, löper eller lägger fler hundra kilometer bakom dig med en stor ryggsäck på dig.

The North Face är även kända för sina fantastiska dunjackor till barn och vuxna. De klassiska jackorna finns i många olika färger, med och utan luva, och kommer utan tvekan kunna hålla dig och din familj varma tack vara sina gåsdun och vattentäta beläggning.

Du borde däremot alltid investera i ett riktigt regnställ om du ska vara utomhus under regniga dagar.

Var noga med ditt val av din nya The North Face jacka – vintäthet, vattentäthet och andningsförmåga!

Din nya The North Face jacka kan ha många olika funktioner! Det kan däremot vara svårt att hitta en jacka som ligger lika högt på alla barometrar. Därför bör du överväga vilken av de tre – andningsförmåga, vindtäthet och vattentäthet – som är viktigast för dig innan du köper din jacka.

Ska jackan vara en del av din aktiva livsstil? Då är det en fördel om du väljer en The North Face jacka med hög andningsförmåga. Med en bra träningströja och lager-på-lager principen kommer du vanligtvis kunna hålla värmen med en tunn jacka som andas – även i kallare klimat med mycket vind.

Letar du efter en jacka till vintertider när du ska till och från jobbet, hämta barnen och vänta på bussen, så kan du välja en lång jacka med hög vind- och vattentäthet.

The North Face jackor till barn och vuxna i alla åldrar

Kvalité och design känner ingen ålder. Därför kan du hitta jackor till både barn, unga, äldre män och vuxna damer i vårt stora urval av The North Face jackor. När du köper en jacka från The North Face får du kvalitet för pengarna och en jacka som kan hålla i många år framöver. Hitta en jacka som passar dig och beställ den hos Outnorth.se idag!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!