Therm-a-Rest

-
Thermarest föddes då en av grundarna, John Burroughs, inte kunde hitta en bra madrass. Som erfaren bergsbestigare visste John att de tunna skummattorna från det tidiga 70-talet erbjöd större komfort för användaren. Eftersom han själv efterfrågade en sådan produkt kände han sig säker på att den skulle sälja.

Therm-a-Rest

(70 produkter)

Skönare vila med bra underlag

Enligt Thermarest finns det finns ingenting så härligt som att sova eller vila utomhus. Efter en lång dag av vandring, paddling eller annat aktivt nöje är det skönt att låta trötta ben och fötter vila. För att vilan ska bli så skön som möjligt är valet av underlaget viktigt. 

Rätt underlag för din aktivitet

Vill du sova ovanför mark samt minimera din packning kan du välja en Hammock med plats för två som går att packa ihop i din jackficka. Här hittar du flertalet liggunderlag med extremt goda isoleringsförmågor som är enkla att packa- och bära med. I Thermarest sortiment hittar du även stolar som du trär över ditt liggunderlag för att sitta skönt när du inte vill ligga ner.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!