Therm-ic

-
Therm-ic har en lång och framgångsrik historia inom utveckling av uppvärmningsteknik bakom sig. De började som uppfinnare av värmesystem för pjäxor, sedan dess har passionen för uppvärmningsprodukter växt och sortimentet har vidgats. I över 20 år har Therm-ic:s produkter ökat idrottares välbefinnande och prestation men även minskat risken för skador. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment från Therm-ic.

Therm-ic

(29 produkter)

Säg hej då till kalla pjäxor

Med hjälp av Therm-ic kan du äntligen säga hej då till kalla fötter. Detta tack vare produkter som underlättar dina aktiva äventyr och sporter. Du hittar bland annat pjäxtork med timer som snabbt förvandlar dina kalla, blöta pjäxor till torra, varma pjäxor på nolltid.

Torra fötter och händer

En inte allt för ovanlig följd av blöta, kalla fötter och händer är förkylning. Therm-ic gör det enkelt för dig att undvika att bli sjuk och nerkyld med verktyg som torkar dina stövlar och vantar på bara några timmar. Önskar du andra värmeprodukter finns bland annat värmestrumpor och värmesulor i sortimentet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!