Dryer - ID: A035129

Therm-icDryer

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Dryer från Therm-ic

Slipp blöta skor med Thermic Dryer! Fuktiga skor är inte bara obehagligt att stoppa fötterna i, det ökar även risken för tillväxt av mikroorganismer. 

Förkylningar och till och med att fötterna tar skada av kall och fuktig miljö kan bli resultatet om du inte ser till att hålla skorna eller pjäxorna torra. En ThermicDryer gör stövlar och vantar genomtorra på några timmar.

 • Tystgående och effektiv
 • Är varsamt mot materialet 
 • Passar alla material och skostorlekar

 

Therm-ic har en lång och framgångsrik historia inom utveckling av uppvärmningsteknik bakom sig. De började som uppfinnare av värmesystem för pjäxor, sedan dess har passionen för uppvärmningsprodukter växt och sortimentet har vidgats. I över 20 år har Therm-ic:s produkter ökat idrottares välbefinnande och prestation men även minskat risken för skador. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment från Therm-ic.

Mer från Therm-ic

Visa alla Tillbehör Skor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!