ThermarestAirtap Pump

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Airtap Pump från Thermarest

Airtap Pump gör att du slipper blåsa och istället kan pumpa upp ditt NeoAirunderlag. En lungsparare alltså. Therm-a-rest NeoAir AirTap Pump hjälper dig att pumpa upp ditt NeoAir-underlag. Tillsammans med en påse. Funkar lika bra med en plastpåse som med packpåse. Klipp hål i påsen, sätt dit pumpventilen från insidan, sätt på munstycket från utsidan och koppla sedan ihop din pumppåse med din madrass. Skaka upp påsen så den fylls med luft, stäng och rulla och efter några tag är ditt NeoAir luftfyllt. A piece of cake!
 

Thermarest föddes då en av grundarna, John Burroughs, letade – men inte kunde hitta, en bra madrass. Som erfaren bergsbestigare visste John att de tunna skummattorna från det tidiga 70-talet öppnade upp en möjlighet att skapa en madrass som erbjöd större komfort för användaren. Eftersom han själv efterfrågade en sådan produkt kände han sig säker på att den skulle sälja. Den största drivkraften bakom Thermarest var att hjälpa människor njuta av bergen och andra vilda platser.

Mer från Thermarest

Visa alla Tillbehör & Reparation

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!