Honcho Poncho - ID: A054146

ThermarestHoncho Poncho

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Honcho Poncho från Thermarest

Honcho Poncho från Thermarest ger dig extra värme och är samtidigt vattenbeständig. Den är perfekt att ha använda som en poncho framför lägerelden och att mysa runt i utomhus. När det sen är dags att sova så använder du den som en filt eller ett täcke. Den packas enkelt ner i den integrerade fickan som gör att du kan ta med dig den på alla dina äventyr. Material:
 • Utsida: 20D 100% Ripstop Polyester (Vattentät, Andningsbar)
 • Foder tyg: 20D 100% Polyester
Mått:
 • 200x142 cm
Fyllnings material:
 • Polyester Hollow Fiber (Syntet)
Egenskaper för Honcho Poncho:
Material: Polyester
Knäppning: Nej
Huva: Fast
Thermarest föddes då en av grundarna, John Burroughs, letade – men inte kunde hitta, en bra madrass. Som erfaren bergsbestigare visste John att de tunna skummattorna från det tidiga 70-talet öppnade upp en möjlighet att skapa en madrass som erbjöd större komfort för användaren. Eftersom han själv efterfrågade en sådan produkt kände han sig säker på att den skulle sälja. Den största drivkraften bakom Thermarest var att hjälpa människor njuta av bergen och andra vilda platser.

Mer från Thermarest

Visa alla Vardagströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!