Fri frakt! Just nu har vi fri standardfrakt på alla ordrar inom Sverige. Gäller t.o.m. 2021.11.01

Instant Field Repair Kit - ID: A029726

ThermarestInstant Field Repair Kit

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Instant Field Repair Kit från Thermarest

Instant Field Repair Kit räddar dig med snabba och smidiga lagningar i fält. Kitet består av samma självhäftande lagningslappar som nu levereras tillsammans med de flesta liggunderlag från Thermarest, och kan vara precis den backup som kan rädda din sömn om olyckan skulle vara framme. Funkar till samtliga underlag Thermarest har i sitt sortiment idag. Kitet består av: (3) Alcohol Prep Pads, (6) Glue Dots™ and (3) Cover Patches and Instructions
Thermarest föddes då en av grundarna, John Burroughs, letade – men inte kunde hitta, en bra madrass. Som erfaren bergsbestigare visste John att de tunna skummattorna från det tidiga 70-talet öppnade upp en möjlighet att skapa en madrass som erbjöd större komfort för användaren. Eftersom han själv efterfrågade en sådan produkt kände han sig säker på att den skulle sälja. Den största drivkraften bakom Thermarest var att hjälpa människor njuta av bergen och andra vilda platser.

Mer från Thermarest

Visa alla Tillbehör & Reparation

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans kampanj - Fri frakt! - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!