Luxurylite Ul Cot Reg - ID: A029781

ThermarestLuxurylite Ul Cot Reg

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Luxurylite Ul Cot Reg från Thermarest

Klart man ska ha en säng med sig på friluftsturen. Thermarest LuxuryLite UltraLite Cot är en lätt och komfortabel tältsäng. Thermarest är kända för bekväma och lätta sovprylar. Denna tältsäng platsar kanske inte inom ultralätt, men lättare än andra tältsängar är den definitivt.
Med en vikt på lite mer än kilot är det inte så farligt med tanke på vad man får. Så lätt att även vandrare kan bära med sig den men funkar lika bra att ta med sig i kajaken, kanadensaren, fiskebåten eller i bilen.
 Tålig konstruktion med vattentåligt nylontyg, aluminiumstänger och nylonfötter.
 • Vikt: 1195 g
 • Längd: 183 cm
 • Bredd: 61 cm 
 • Höjd: 11 cm 
 • Maxlast: 147,5 kg 
 


 
Egenskaper för Luxurylite Ul Cot Reg:
Vikt: 1195 g
Thermarest föddes då en av grundarna, John Burroughs, letade – men inte kunde hitta, en bra madrass. Som erfaren bergsbestigare visste John att de tunna skummattorna från det tidiga 70-talet öppnade upp en möjlighet att skapa en madrass som erbjöd större komfort för användaren. Eftersom han själv efterfrågade en sådan produkt kände han sig säker på att den skulle sälja. Den största drivkraften bakom Thermarest var att hjälpa människor njuta av bergen och andra vilda platser.

Mer från Thermarest

Visa alla Campingmöbler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!