Neoair Torrent Air Pump - ID: A029748

ThermarestNeoair Torrent Air Pump

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Neoair Torrent Air Pump från Thermarest

NeoAir Torrent Pump är en smidig liten batteridriven pump som är specifikt designad för att passa med Thermarests samtliga NeoAir liggunderlag. Den blåser upp ett medelstort underlag på ca 1,5 minuter. Den drivs av fyra CR123A-batterier (medföljer ej), eller den inkluderade DC-adaptern som tar sin ström från bilens cigarettändaruttag.


 • Vikt: 275 gram
 • Mått: 7x11,4x8,3 cm
 • Material: ABS-plast
 • Batterier: 4 x CR123A eller 12V DC biladapter

 

Thermarest föddes då en av grundarna, John Burroughs, letade – men inte kunde hitta, en bra madrass. Som erfaren bergsbestigare visste John att de tunna skummattorna från det tidiga 70-talet öppnade upp en möjlighet att skapa en madrass som erbjöd större komfort för användaren. Eftersom han själv efterfrågade en sådan produkt kände han sig säker på att den skulle sälja. Den största drivkraften bakom Thermarest var att hjälpa människor njuta av bergen och andra vilda platser.

Mer från Thermarest

Visa alla Tillbehör & Reparation

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!