• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

ThermarestNeoAir XLite Small

Baserat på 2 betyg
Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Levereras normalt inom 2-3 dagar! Fler leveransalternativ

Fria byten

Byta storlek eller färg? Vi bjuder på fraktkostnaden!

Mer om NeoAir XLite Small från Thermarest

Therm-a-rest Neoair Xlite är lättare än lättast men ändå 6.3 cm tjockt. Förmodligen gramjägarens förstaval! Therm-a-rest NeoAirTM XLiteTM  är lätt och liten som en fjäder. Vi trodde att det mesta var gjort när förra versionen kom men de där amerikanarna slutar aldrig att förvåna. Detta underlag är tillräckligt varmt för att klara nätter utomhus under vår till höst, tar knappt någon plats alls och väger ju ingenting. Det kan vi tacka den patenterade teknologin för. Ingen fyllning utan istället luftkanaler i värmereflekterande material som tar vara på kroppsvärmen och håller dig varm. Då NeoAirTM XLiteTM saknar fyllning behöver du heller inte var orolig för att kondens- och/eller utandningsluft ska påverka hållbarhet och prestanda. Strömlinjeformen bidrar även den till minskad vikt och volym. Dessutom är det redigt skönt med tvärgående kanaler. Kort och gott: ett måste och det självklara valet för gramjägaren.
 
Egenskaper för Therm-a-rest NeoAirTM XLiteTM:

Storlek (längd x bredd):
S: 119 x 51 cm
R: 183 x 51 cm
L: 196 x 63 cm
WR: 168 x 51 cm
Tjocklek: 6.3 cm
Vikt: 260/ 350/ 460/ 320 gram
R-värde: 3.2/ 3.9 (WR)
Packmått: 
S: 23 x 9 cm
R: 23 x 10 cm
L: 28 x 11 cm
WR: 23 x 10 cm
Material: 30d High Tenacity Nylon/ 30d High Tenacity Nylon
Förvaringspåse och reparationssats ingår

 
Thermarest föddes då en av grundarna, John Burroughs, letade – men inte kunde hitta, en bra madrass. Som erfaren bergsbestigare visste John att de tunna skummattorna från det tidiga 70-talet öppnade upp en möjlighet att skapa en madrass som erbjöd större komfort för användaren. Eftersom han själv efterfrågade en sådan produkt kände han sig säker på att den skulle sälja. Den största drivkraften bakom Thermarest var att hjälpa människor njuta av bergen och andra vilda platser.

Mer från Thermarest

Visa alla Uppblåsbara Liggunderlag

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 29 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 395 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 49 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 99 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Betyg 3.0
Baserat på 2 betyg
Skriv omdöme / Betygsätt
Visa alla betyg
 • Postad av Kajsa 2013-07-15
  Jag tycker NeoAir Xlite har många fördelar: lätt, litet och skönt. Smidigt att pumpa upp med pumppåsen. Visst den prasslar lite men absolut inte mer än vad andra liknande varianter kan gnälla. Är dessutom tåligare än vad man kan tro när man tittar och känner på det. Jag är extremt nöjd trots mycket pengar för få gram!
 • Postad av Stefan 2013-04-28
  Ett mycket smidigt, kompakt och lätt liggunderlag, men tyvärr förstörs upplevelsen och känslan av att det prasslar olidligt mycket.
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!