Permanent Home Repair Kit - ID: A029754

ThermarestPermanent Home Repair Kit

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Permanent Home Repair Kit från Thermarest

Permanent Home Repair Kit är lagningskitet nummer ett för ditt liggunderlag från Thermarest. Systemet använder sig av Glue Dots, som du sedan täcker med ett stabiliserande "tyg-plåster". Fungerar på alla Thermarests självuppblåsande och uppblåsbara underlag och ger en hållbar lagning. Ska låtas torka i 24 timmar för bästa hållbarhet. Kitet består av: (3) Alcohol Prep Pads, (6) Glue Dots™ and (3) Cover Patches.
Egenskaper för Permanent Home Repair Kit:
Vikt: 56 g
Thermarest föddes då en av grundarna, John Burroughs, letade – men inte kunde hitta, en bra madrass. Som erfaren bergsbestigare visste John att de tunna skummattorna från det tidiga 70-talet öppnade upp en möjlighet att skapa en madrass som erbjöd större komfort för användaren. Eftersom han själv efterfrågade en sådan produkt kände han sig säker på att den skulle sälja. Den största drivkraften bakom Thermarest var att hjälpa människor njuta av bergen och andra vilda platser.

Mer från Thermarest

Visa alla Tillbehör & Reparation

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!