ProLite Plus Women´s - ID: 10131000-06659

ThermarestProLite Plus Women´s

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om ProLite Plus Women´s från Thermarest

Therm-a-rest Prolite Plus W's är perfekt tresäsongsunderlag om du är kortare än 168 cm, kvinna som man. Therm-a-rest ProLite Plus W's är en gammal trotjänare. Denna version är lite lättare, lite varmare och lite bättre än sina föregångare. Fyllningen är skuren så att det inte blir några köldbryggor, ny form på underlaget sparar ett gäng med gram och dessutom så är färgen ny och fräsch. ProLite Plus är idealiskt för alla sorters turer och äventyr. Även året runt om du inte är superfrusen av dig. Är komfortabelt, slitstarkt och tar inte så stor plats. Ytterligare en bra grej med självuppblåsbara liggunderlag är att de ger dig lite isolation och komfort även då du råkat få punktering på din madrass.
 
Egenskaper för Therm-a-rest ProLite Plus:

Storlek (längd x bredd): 168 x 51 cm
Tjocklek: 3.8 cm
Vikt: 580 gram
R-värde: 4.6
Packmått: 28 x 12 cm
Material: 75d Poly/ 70d Nylon Soft Grip
Förvaringspåse ingår

 
Thermarest föddes då en av grundarna, John Burroughs, letade – men inte kunde hitta, en bra madrass. Som erfaren bergsbestigare visste John att de tunna skummattorna från det tidiga 70-talet öppnade upp en möjlighet att skapa en madrass som erbjöd större komfort för användaren. Eftersom han själv efterfrågade en sådan produkt kände han sig säker på att den skulle sälja. Den största drivkraften bakom Thermarest var att hjälpa människor njuta av bergen och andra vilda platser.

Mer från Thermarest

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!