ThermarestProLite Plus Women´s

  ProLite Plus Women´s - ID: 10131000-06659

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

  Fria returer

  Vi bjuder på returfrakten!

  Mer om ProLite Plus Women´s från Thermarest

  Therm-a-rest Prolite Plus W's är perfekt tresäsongsunderlag om du är kortare än 168 cm, kvinna som man. Therm-a-rest ProLite Plus W's är en gammal trotjänare. Denna version är lite lättare, lite varmare och lite bättre än sina föregångare. Fyllningen är skuren så att det inte blir några köldbryggor, ny form på underlaget sparar ett gäng med gram och dessutom så är färgen ny och fräsch. ProLite Plus är idealiskt för alla sorters turer och äventyr. Även året runt om du inte är superfrusen av dig. Är komfortabelt, slitstarkt och tar inte så stor plats. Ytterligare en bra grej med självuppblåsbara liggunderlag är att de ger dig lite isolation och komfort även då du råkat få punktering på din madrass.
   
  Egenskaper för Therm-a-rest ProLite Plus:

  Storlek (längd x bredd): 168 x 51 cm
  Tjocklek: 3.8 cm
  Vikt: 580 gram
  R-värde: 4.6
  Packmått: 28 x 12 cm
  Material: 75d Poly/ 70d Nylon Soft Grip
  Förvaringspåse ingår

   
  Thermarest föddes då en av grundarna, John Burroughs, letade – men inte kunde hitta, en bra madrass. Som erfaren bergsbestigare visste John att de tunna skummattorna från det tidiga 70-talet öppnade upp en möjlighet att skapa en madrass som erbjöd större komfort för användaren. Eftersom han själv efterfrågade en sådan produkt kände han sig säker på att den skulle sälja. Den största drivkraften bakom Thermarest var att hjälpa människor njuta av bergen och andra vilda platser.

  Mer från Thermarest

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 129 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

  Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
  -Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!