ThermarestTrail Lite Regular

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Trail Lite Regular från Thermarest

Den självuppblåsande Trail Lite R bjuder på en skön mix av komfort, kompakta mått och prisvärda prestanda. Den är helt enkelt ett mycket bra val om du söker ett liggunderlag som funkar i nästan alla situationer. Den hålslagna skumkärnan sänker vikten och packvolymen, samtidigt dom den ser till att underlaget smidigt fyller sig självt med luft. Trail Lite har en rakare skärning, som ger mer sovyta och bättre passning mot grannens liggunderlag. Packpåse medföljer.
Egenskaper för Trail Lite Regular:
Yttermått längd x bredd: 183 x 51 cm
Isoleringsmaterial: Skum
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 28 x 15 cm
Vikt: 740 g
R-värde (US): 3,4
Tjocklek: 3,8 cm
Thermarest föddes då en av grundarna, John Burroughs, letade – men inte kunde hitta, en bra madrass. Som erfaren bergsbestigare visste John att de tunna skummattorna från det tidiga 70-talet öppnade upp en möjlighet att skapa en madrass som erbjöd större komfort för användaren. Eftersom han själv efterfrågade en sådan produkt kände han sig säker på att den skulle sälja. Den största drivkraften bakom Thermarest var att hjälpa människor njuta av bergen och andra vilda platser.

Mer från Thermarest

Visa alla Självuppblåsande Liggunderlag

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!