ThermarestTrekker Chair 25

  Trekker Chair 25 - ID: 101TH0198

  Baserat på 1 betyg
  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Levereras normalt inom 2-3 dagar! Fler leveransalternativ

  Fria byten

  Byta storlek eller färg? Vi bjuder på fraktkostnaden!

  Mer om Trekker Chair 25 från Thermarest

  Thermarest Trekker Chair omvandlar snabbt ditt liggunderlag till en bekväm stol. Lätt lyx som kommer göra vem som helst som inte har en trekker chair avundsjuk.

  Thermarest Trekker Chair träs över ditt liggunderlag ochplötsligt har du en campingstol att slappna av i. När rasten är slut är det bara att ta ur liggunderlaget och rulla ihop Trekker Chair tills nästa paus.

   

  Passar både NeoAir och självuppblåsande liggunderlag. 

   

  Förvånansvärt bekvämt!

   

  Finns i två storlekar som passar liggunderlag med bredd upp till 20 tum (51 cm) eller 25 tum (64 cm). Vikt 20"/25": 298/396 g.

  Thermarest föddes då en av grundarna, John Burroughs, letade – men inte kunde hitta, en bra madrass. Som erfaren bergsbestigare visste John att de tunna skummattorna från det tidiga 70-talet öppnade upp en möjlighet att skapa en madrass som erbjöd större komfort för användaren. Eftersom han själv efterfrågade en sådan produkt kände han sig säker på att den skulle sälja. Den största drivkraften bakom Thermarest var att hjälpa människor njuta av bergen och andra vilda platser.

  Mer från Thermarest

  Visa alla Campingmöbler

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 29 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 395 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 49 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 99 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Betyg 4.0
  Baserat på 1 betyg
  Skriv omdöme / Betygsätt
  Visa alla betyg
  • Postad av Stefan 2013-04-02
   Härligt och bekväm, lätt (bara 380 g) att ta med sig en stol. Trodde att prdukten gick helt att rullas ihop, men har 4 små stångar insydd. De gör att man inte kan ta med Trekker chairen i handbagaget när man flyger )-:
  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
  - Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!