Pack 'n Pedal Action Cam Mount - ID: A007359

Kampanj

ThulePack 'n Pedal Action Cam Mount

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Pack 'n Pedal Action Cam Mount från Thule

Pack´n Pedal Action Cam Mount från Thule monterar din actionkamera säkert på Thule Styrfäste och hjälper dig föreviga dina minnen samtidigt som det finns plats för ytterligare ett tillbehör från Thule. Det kraftiga fästet håller kameran säkert på plats under alla körförhållanden. Kameran klickas enkelt på eller av fästet på några få sekunder. Kameran kan monteras i flera positioner vilket ger cyklisten ett fritt synfält och möjlighet att fånga all action ur rätt perspektiv. Fungerar bäst med GoPro-systemet men den självhäftade adapterplattan gör att de flesta actionkameror kan användas.
Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Thule tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss. Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Mer från Thule

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!