Ranger 90 - ID: A054870

ThuleRanger 90

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ranger 90 från Thule

Ihopvikbar takbox som är smidig att montera och förvara. När du inte ska använda den viker du bara ihop den, så blir den inte större än att du lätt kan ha med den i bilens bagage. Lätt att montera, lätt att förvara!
Ranger 90 är tillverkad av vattentätt material, har svetsade sömmar och vattentäta blixtlås med ett integrerat lås. Den är lätt att montera tack vare Thules Easy-Snap fästen som passar på alla takräcken av fyrkantsprofil. Ihopvikt blir den mycket lätt att transportera och förvara. Med takboxen får du en anpassad förvarings- och transportväska, så att du alltid kan ha med din takbox där du tror den kan komma till användning.
 • Easy-Snap fästen för en snabb och säker montering helt utan verktyg
 • Vattentät och med integrerat lås
 • Öppning på långsida/baksida

Egenskaper för Ranger 90:
Lastkapacitet: 50 kg
Vikt: 7 kg
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 110 x 80 x 40 cm
Packvolym: 280 L
Thule hjälper dig att transportera allt det du tycker är viktigt på ett enkelt och säkert sätt, och med stil. Thule tror starkt på att leva ett aktivt liv – oavsett om du befinner dig i stadsmiljö eller i avlägsen vildmark. Det bidrar till hälsa och glädje hos människor och sprider respekt och omtanke till världen runtomkring oss. Vilken din passion än är, vad du än söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thule ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Mer från Thule

Visa alla Takboxar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!