Mammock - ID: A056281

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Mammock från Ticket To The Moon

Mammock är en extra stor hängmatta från Ticket To The Moon som rymmer dig och alla dina vänner. Gjord utav ett slitstarkt nylon material som formar sig bekvämt efter din kropp. Häng upp hängmattan på stranden eller hemma i trädgården. Alla får plats.
 • Maskintvätt 30°C.
 • 2 års garanti
 • Tillverkad på Bali
 • Rep ingår ej, Ticket To The Moon rekommenderar att du köper till deras Attachment Rope Pouch
Egenskaper för Mammock:
Maxlast: 200 kg
Totalvikt: 1600 g
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 600x300 cm
Ticket To The Moon har sitt ursprung på Bali där de har hållit till sedan 1996. De är den ursprungliga tillverkaren av campinghängmattor och ligger alltid i framkant med att hålla god kvalitet och bra känsla för drömmare över hela världen! Förutom att ständigt utveckla sina produkter så skapar de även innovativa och användbara produkter som ska passa till alla olika sätt att leva på. Ticket To The Moon strävar efter att leverera de bästa produkterna som innehåller de funktioner som vi människor önskar. Var och en av produkterna testas under extrema förhållanden och går igenom strikta kvalitetskontroller innan de lämnar fabriken. Förutom detta jobbar de stenhårt för att få en minimal inverkan på miljön. Ticket To The Moon är alltså ett företag att lita på i många, många år framöver!

Mer från Ticket To The Moon

Visa alla Campingmöbler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!