Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Moontarp från Ticket To The Moon

Moontarp är en lätt tarp från Ticket To The Moon om utvecklats specifikt för att användas som ett skydd över din hammock (men det kan även användas som ett vanligt tarp). Det slitstarka materialet är vattentätt så att du förblir torr och bekväm i din hängmatta även när det regnar. Packas ner enkelt i den integrerade packpåsen.
 • Material: 210T vattentät nylon polyester med PU coating
 • 4 stormlinor och två tältpinnar ingår
 • 10 års garanti
 • Passar alla Ticket To The Moons hammockar förutom Mammock
Egenskaper för Moontarp :
Maxlast: 5 kg
Totalvikt: 660 g
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 248 x 248 cm
Ticket To The Moon har sitt ursprung på Bali där de har hållit till sedan 1996. De är den ursprungliga tillverkaren av campinghängmattor och ligger alltid i framkant med att hålla god kvalitet och bra känsla för drömmare över hela världen! Förutom att ständigt utveckla sina produkter så skapar de även innovativa och användbara produkter som ska passa till alla olika sätt att leva på. Ticket To The Moon strävar efter att leverera de bästa produkterna som innehåller de funktioner som vi människor önskar. Var och en av produkterna testas under extrema förhållanden och går igenom strikta kvalitetskontroller innan de lämnar fabriken. Förutom detta jobbar de stenhårt för att få en minimal inverkan på miljön. Ticket To The Moon är alltså ett företag att lita på i många, många år framöver!

Mer från Ticket To The Moon

Visa alla Campingmöbler

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!