Laub Pant W - ID: A004461

TierraLaub Pant W

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Laub Pant W från Tierra

Vissa dagar blir man aldrig mätt på fallhöjdsmeter. Dagar då du tappar fattningen snarare än orken och far fram som om snö aldrig existerat. Då skymningen endast förutspår ännu en dag av skidglädje. Tierra Laub Pant W vill vara där. Förhöjd stoppning i ländryggen för bra komfort och passform. Bälteshällor med knappar på för att koppla samman byxan med med Tierra jackornas snölås. En frontficka med vatten-avstötande dragkedja, två baktill. Gylf. Två ventilationsöppningarna med mesh invändigt som effektivt håller snön ute. Förböjda knän. Förstärkta benslut med snölås.
Egenskaper:
 • Yttermaterial: Gore-Tex 2L 
 • Skal 100% polyamid, Membran 100% ePTFE
 • Foder: 100% polyester
 • Förstärkning: Kevlar - 75% polyamid, 25% aramid
Tierra är klättermärket som gör schyssta vardagskläder med den urbana touchen vi gillar. Från kontoret direkt ut i naturen utan att byta om. Kläderna har stått pall för naturens krafter och hjälpt många expeditioner till Mount Everests topp.

Mer från Tierra

Visa alla Vandringsbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!