Timberland

-
Timberlands grundare Nathan Swartz startade sin karriär som lärling på en mindre skoaffär. Med ett brinnande intresse för skor klättrade han på karriärstegen och tillsammans med sina söner påbörjade han produktionen av kvalitetsskor. På 1960-talet introducerade de världens första vattentäta skinnstövel – deras välkända Yellow Boot. Idag är de världens fjärde största skoproducent. Om du gillar ett aktivt liv i skog och mark är ett par Timberlands en perfekt match för dig!

Timberland

(58 produkter)

Skor för varje tillfälle

Ett par Timberland-skor är aldrig fel och trots att varumärket kanske förknippas med outdoor-skor producerar de även modeller som passar bra till vardags i citymiljöer. I Timberlands sortiment hittar du sandaler, sneakers, vandringskängor och mer robusta kängor för vinterväder. Oavsett vad du letar efter hittar du skor passande för aktiviteten här.

Yellow Boot

Om du vill satsa på en klassiker är Yellow Boot den rätta Timberland kängan för dig. Kängan är gjord i förstaklassigt skinn med en robust sula, passande för alla typer av väder. Den är dessutom 100 procent vattenavvisande, perfekt för blöta höstdagar i skogen!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!