Bruce Pack - ID: A031343

Timbuk2Bruce Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Bruce Pack från Timbuk2

Bruce Pack är en vädersäker ryggsäck från Timbuk2. Ryggsäcken är gjord av ftalatfri vinyl och heavy-duty 940D Cordura nylon. Den är designad med dolda expansionspaneler samt magnetiska kompressionsremmar.

Bruce Pack har avtagbart höftbälte och en gömd ögla under ryggsäcken för fäste av bliknade lyse. De diskreta reflekterande meshpanelerna gör dig synlig i trafiken och packvolymen på 60L gör att du lätt får med dig allt du behöver under dagen. Laptop-fack: 34x40 cm.

Egenskaper för Bruce Pack:
Packvolym: 60 L
Vikt: 2200 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 38 x 21,5 x 53 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Anpassad för vätskesystem: Nej
Toppöppning: Rulltopp
Laptopfack: Ja
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Ja
Pionjärerna Timbuk2 startades 1989 i ett garage i San Fransisco av cykelbudet Rob Honeycutt som hade en gammal symaskin. Hans mål var att göra budväskan tuff och tålig nog för cykelbud, samtidigt som den var snygg och modern nog för unga och coola stadsbor att bära. I början sydde Rob själv de flesta väskor på beställning. Så småningom flyttar Timbuk2 ut till en affär i San Fransisco och anställde en som sydde på heltid. Senare utvecklade också Timbuk2 ett "gör-din-egen-väska"-formulär där kunden själv kunde bestämma i viss utsträckning hur sin väska ska se ut, allt för att den skulle bli så egen som möjligt. Idag är deras design en ikon på gatorna i San Fransisco och även i många andra städer världen över. Timbuk2 har också breddat ut sitt sortiment från bara axelremsbudväskor till allt från resväskor till laptopväskor.

Mer från Timbuk2

Visa alla Vardagsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!