Parker Pack - ID: A031342

Timbuk2Parker Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Parker Pack från Timbuk2

Parker Pack är en ryggsäck från Timbuk2. Den är gjord av 600D PVC vilket skyddar dina prylar från dåligt väder och skulle det börja ösregna drar du över det integrerade regnskyddet. Parker Pack har ett invändigt laptop-fack för 15" laptop (28x45 cm) och trikåfodrade fack som skyddar mobil och solglasögon från repor. Ryggsäcken har reflekterande meshpaneler som lyser upp när ljuset träffar dem och tillsammans med den superreflekterande panelen nedtill blir du väldigt synlig i trafiken. Självklart finns det även en ögla för fastsättning av cykellyse.
Egenskaper för Parker Pack:
Passar laptop/surfplatta: 15 "
Packvolym: 35 L
Vikt: 1700 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 30 x 14 x 52 cm
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Anpassad för vätskesystem: Nej
Toppöppning: Dragkedja
Laptopfack: Ja
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Ja
Pionjärerna Timbuk2 startades 1989 i ett garage i San Fransisco av cykelbudet Rob Honeycutt som hade en gammal symaskin. Hans mål var att göra budväskan tuff och tålig nog för cykelbud, samtidigt som den var snygg och modern nog för unga och coola stadsbor att bära. I början sydde Rob själv de flesta väskor på beställning. Så småningom flyttar Timbuk2 ut till en affär i San Fransisco och anställde en som sydde på heltid. Senare utvecklade också Timbuk2 ett "gör-din-egen-väska"-formulär där kunden själv kunde bestämma i viss utsträckning hur sin väska ska se ut, allt för att den skulle bli så egen som möjligt. Idag är deras design en ikon på gatorna i San Fransisco och även i många andra städer världen över. Timbuk2 har också breddat ut sitt sortiment från bara axelremsbudväskor till allt från resväskor till laptopväskor.

Mer från Timbuk2

Visa alla Vardagsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!