TomTom

-
Sedan 2011 har TomTom Sports utvecklat sport- och fitnessprodukter med missionen att hjälpa människor att komma igång och röra på sig.
Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

 TomTom Sports var först med att lägga till en optisk pulsmätare på en GPS sportklocka vid lanseringen av TomTom Runner Cardio år 2014 samt först med att integrera en musikspelare i sina sportklockor vid lanseringen av TomTom Spark år 2015. TomTom Touch som lanserades under hösten 2016 var marknadens första fitnessband som kombinerar analys av kroppssammansättning med stegräknare, sömncykler och kontinuerlig pulsmätning, direkt från handleden. Fokus har alltid varit på innovationer som gör det lättare för människor att komma igång och röra på sig.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!