TomTom

-
Sedan 2011 har TomTom Sports utvecklat sport- och fitnessprodukter med missionen att hjälpa människor att komma igång och röra på sig.
Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Sedan 2011 har TomTom Sports utvecklat sport- och fitnessprodukter med missionen att hjälpa människor att komma igång och röra på sig. TomTom Sports var först med att lägga till en optisk pulsmätare på en GPS sportklocka vid lanseringen av TomTom Runner Cardio år 2014 samt först med att integrera en musikspelare i sina sportklockor vid lanseringen av TomTom Spark år 2015. TomTom Touch som lanserades under hösten 2016 var marknadens första fitnessband som kombinerar analys av kroppssammansättning med stegräknare, sömncykler och kontinuerlig pulsmätning, direkt från handleden. Fokus har alltid varit på innovationer som gör det lättare för människor att komma igång och röra på sig.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!