Aero Wedge Pack Saddle Bag L - ID: A051439

Kampanj

TopeakAero Wedge Pack Saddle Bag L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Aero Wedge Pack Saddle Bag L från Topeak

Aero Wedge Pack Saddle Bag L från Topeak är en cykelväska som fästes i sadeln. Väskan har plats för 2 liter och är tillverkad i slitstark 1200 D polyester. Aero Wedge Pack Saddle Bag L kan expanderas med hjälp av dragkedjan och fäste för belysning eller reflexer finns.
Egenskaper för Aero Wedge Pack Saddle Bag L:
Regntät: Ja
Vattentät: Nej
Packvolym: 2 L
Vikt: 130 g
Laptopfack: Nej
Du cyklar för att utmana dig själv, träna inför ett lopp eller bara för att träffa vänner i spåret eller på vägen till affären. Det ligger i ditt DNA att pusha dig till det yttersta - och det ligger i Topeaks DNA att hjälpa dig dit.

Mer från Topeak

Visa alla Cykelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!