Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Trangia

-
Trangia grundades 1925 av John E. Johnsson tillsammans med sin svärfar. John var en man med stor passion för teknik och design, vilket syntes i de första hushållskärlen av aluminium som Trangia producerade. Då antalet semesterdagar ökade för svenska arbetare på 1930-talet ökade efterfrågan på campingutrustning. Det var då Trangia tog beslutet att specialisera sig på utvecklingen av matlagningsprodukter, speciellt för camping. Idag tillverkas Trangiaköket fortfarande i Sverige, i samma by där verksamheten startade för 90 år sedan.

Trangia

(104 produkter)

Klassiskt kök som håller tidens mått

Trangiaköket ser i stort sett ut som det gjorde för 60 år sedan. En klassiker som ständigt moderniseras utan att tappa sitt ursprung. Här hittar du flera olika variationer av hushållskärl för olika situationer. Köper du ett helt kök följer det med brännare, olika kärl, stekpannor och dylikt beroende på vilken modell du väljer.

Koka kaffe på fjället

Det finns inget som smakar så gott som en kopp kaffe på ett öppet fjäll. Komplettera ditt Trangiakök med en klassisk kaffepanna av aluminium och ta kaffepausen under bar himmel.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!