Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Frypan 725-20 - ID: 2400-72520

TrangiaFrypan 725-20

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Frypan 725-20 från Trangia

Med en Trangia stekpanna 20 cm non-stick FH kommer stekningen gå som på en dans. Non-stickbeläggningen gör så att du får perfekt gyllenbruna falukorvsskivor.Dessutom blir pannan betydligt lättare att rengöra efter. It's magic!

Trangia Stekpanna 20 cm non-stick FH är en stekpanna i aluminium med non-stickbeläggning. Non-stick kräver knappt nåt matfett alls och blir mycket lättare att diska eftersom knappt nåt fastnar.  Tänk på att använda redskap av plast eller trä för att skona den lite ömtåliga ytan. Pannan har ett fällbart handtag för att spara lite plats i packningen.

 • Diameter: 20 cm
Egenskaper för Frypan 725-20:
Vikt: 240 g
Trangia grundades 1925 av John E. Johnsson tillsammans med sin svärfar. John var en man med stor passion för teknik och design, vilket syntes i de första hushållskärlen av aluminium som Trangia producerade. Då antalet semesterdagar ökade för svenska arbetare på 1930-talet ökade efterfrågan på campingutrustning. Det var då Trangia tog beslutet att specialisera sig på utvecklingen av matlagningsprodukter, speciellt för camping. Idag tillverkas Trangiaköket fortfarande i Sverige, i samma by där verksamheten startade för 90 år sedan.

Mer från Trangia

Visa alla Kokkärl & Stekpannor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!