Lägerkittel 4,5 L - ID: 2400-12545

TrangiaLägerkittel 4,5 L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Lägerkittel 4,5 L från Trangia

Trangia Lägerkittel 4,5 l är tillverkad av aluminium och passar till trangias 25-serie och öppen eld. Trangia Lägerkittel 4,5 l är tillverkad av aluminium och har lock och hänkel. Funkar lika bra till trangias 25-serie som till öppen eld. Ha den aldrig över öppen eld utan att ha innehåll i grytan!
Volym: 4,5 liter 
Egenskaper för Lägerkittel 4,5 L:
Volym: 4.5 L
Material: Aluminium
Mått LängdxBreddxHöjd 24 x 24 x 13 cm
Vikt: 530 g
Trangia grundades 1925 av John E. Johnsson tillsammans med sin svärfar. John var en man med stor passion för teknik och design, vilket syntes i de första hushållskärlen av aluminium som Trangia producerade. Då antalet semesterdagar ökade för svenska arbetare på 1930-talet ökade efterfrågan på campingutrustning. Det var då Trangia tog beslutet att specialisera sig på utvecklingen av matlagningsprodukter, speciellt för camping. Idag tillverkas Trangiaköket fortfarande i Sverige, i samma by där verksamheten startade för 90 år sedan.

Mer från Trangia

Visa alla Kokkärl & Stekpannor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!