Multidisc 25 - ID: 2400-MD25

TrangiaMultidisc 25

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Multidisc 25 från Trangia

Multiskiva på ren svenska! Trangia Multidisc 25 har flera funktioner. Vad sägs om durkslag, skärbräda, lock och bricka.

Trangia Multidisc 25 är nästan ett måste för ditt trangiakök. Skivan har flera funktioner, använd den som durkslag, skärbräda, lock eller serveringsbricka. Dessutom skyddar den din eventuella teflonpanna under transport. Passar till Trangias 25-serie.

 • Diameter: 21 cm
Egenskaper för Multidisc 25:
Material: Plast/Silikon
Vikt: 74 g
Trangia grundades 1925 av John E. Johnsson tillsammans med sin svärfar. John var en man med stor passion för teknik och design, vilket syntes i de första hushållskärlen av aluminium som Trangia producerade. Då antalet semesterdagar ökade för svenska arbetare på 1930-talet ökade efterfrågan på campingutrustning. Det var då Trangia tog beslutet att specialisera sig på utvecklingen av matlagningsprodukter, speciellt för camping. Idag tillverkas Trangiaköket fortfarande i Sverige, i samma by där verksamheten startade för 90 år sedan.

Mer från Trangia

Visa alla Kökstillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!