Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Triangel - ID: 400333

TrangiaTriangel

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Triangel från Trangia

Trangia Triangle är ett bra alternativ om man vill spara lite vikt. Trangia Triangle är en liten ställning av 3 delar för trangiabrännare. Kan användas till både spritbrännaren och gasolbrännaren. (Brännare ingår ej) Tar minimalt med plats, komplettera med kärl och du har ett kök med mycket låg vikt.

 • Levereras med lock
Egenskaper för Triangel:
Material: Rostfritt (rosttrögt) stål
Vikt: 115 g
Trangia grundades 1925 av John E. Johnsson tillsammans med sin svärfar. John var en man med stor passion för teknik och design, vilket syntes i de första hushållskärlen av aluminium som Trangia producerade. Då antalet semesterdagar ökade för svenska arbetare på 1930-talet ökade efterfrågan på campingutrustning. Det var då Trangia tog beslutet att specialisera sig på utvecklingen av matlagningsprodukter, speciellt för camping. Idag tillverkas Trangiaköket fortfarande i Sverige, i samma by där verksamheten startade för 90 år sedan.

Mer från Trangia

Visa alla Kökstillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!