Fri frakt! Just nu har vi fri standardfrakt på alla ordrar inom Sverige. Gäller t.o.m. 2021.11.01

Tundra I - ID: A054537

TrangiaTundra I

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Tundra I från Trangia

Trangia Tundra I är ett set med två kittlar och en stekpanna som är anpassat för gasolkök. Kittlarna och stekpannan är avfrästa i botten för att inte glida på gasolköket. Perfekt till båten, husvagnen eller stugan.

Non-stick är en beläggning som ger en perfekt yta för stekning och som kräver mindre eller inget matfett alls. Det underlättar även diskningen eftersom inget fastnar. Non-stick är något ömtåligare mot repor och nötning. Därför bör man endast använda plast- och träredskap. Beläggningen har hög värmebeständighet och låg friktion.

Tundra I innehåller:
2 kittlar, 1,75 och 1,5 liter, 1 stekpanna 20 cm. Allt i nonstick. Tång, fodral.

Blank
Egenskaper för Tundra I:
Material: Aluminium
Hållbarhet: Innehåller återvunnet material
Vikt: 540 g
Trangia grundades 1925 av John E. Johnsson tillsammans med sin svärfar. John var en man med stor passion för teknik och design, vilket syntes i de första hushållskärlen av aluminium som Trangia producerade. Då antalet semesterdagar ökade för svenska arbetare på 1930-talet ökade efterfrågan på campingutrustning. Det var då Trangia tog beslutet att specialisera sig på utvecklingen av matlagningsprodukter, speciellt för camping. Idag tillverkas Trangiaköket fortfarande i Sverige, i samma by där verksamheten startade för 90 år sedan.

Mer från Trangia

Visa alla Kokkärl & Stekpannor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans kampanj - Fri frakt! - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!