Travellunch

-
Det började med utmaningen att göra mat som är lätt att packa och som håller länge för att fungera under långa expeditioner under tuffa förhållanden. Problemet var att många expeditioner tvingades avbrytas på grund av matbrist eller helt enkelt för dålig mat. Travellunch började utveckla frystorkad mat med bevarad smak och hög kvalitet som är packbar, fri från konserveringsmedel och bakteorologiskt säker. Förpackningarna är extrema lättviktare med sina runt 17 gram per påse.

Travellunch

(6 produkter)

Funktionalitet och enkla lösningar är viktigt när man ska spendera en hel dag utomhus långt ifrån storstadens bekvämligheter. Kanske ska du ut på en lång fisketur, vandring eller cykelfärd. Oavsett vad ditt äventyr innebär behöver packningen vara lätt och smidig. På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment av frystorkad mat av varumärket Travellunch, perfekt att packa ner i väskan och ta med dig när du ska ut i vildmarken där du inte kan vara beroende av restauranger och matbutiker.

Näringsrik och prisvärd frystorkad mat

Travellunch är frystorkad påsmat och säljs i paket om sex, det finns även paket i vårt sortiment med dubbelportioner. Bra att veta är att frystorkad mat har ett väldigt högt energiinnehåll. Produkten är otroligt smidig när du befinner dig på fjället eller långt ifrån civilisationen och behöver ordentligt med energi för att orka vandra, fiska, skida – eller vad aktiviteten nu må vara.

Det är väldigt enkelt att koka ihop ett gott mål frystorkad mat och det går dessutom på nolltid. Det enda du behöver göra är att tillsätta vatten och vips har du ett näringsrikt mål mat. Det ger dig den extra energin du behöver för att fortsätta med friluftsaktiviteten.

Travellunch – mat för alla dagens mål

Hos Outnorth hittar du frystorkad mat för alla tillfällen. I sortimentet finns frukost, kyckling, fläsk och dessertpaket. Det finns alltså inga ursäkter för att inte äta dessert ens på fjället, Travellunch har precis det du är sugen på. I varje paket är det sex portioner med frystorkad mat, det finns även paket med dubbla portioner. Smaklig spis!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!