Trek'n Eat

-
Mat för livet utomhus! Trek’n Eat är frystorkad mat som du bara tillsätter varmt vatten till. Låt dra ett par minuter och sedan är middagen serverad! Alla Trek'n Eat-måltider har All Natural-märkning vilket innebär att de är helt utan konserveringsmedel, färgämnen och smakämnen.

Trek'n Eat

(33 produkter)

Trek´N Eat är smakrika frystorkade rätter som tillagas med hjälp av varmt vatten. Det är den ultimata maten att ta med på expeditionen, båten, fjället eller vad nu aktiviteten kan vara. Trek´N Eats måltider är smidiga och tar endast 8-10 minuter att tillaga.

Veganrätter

I Trek´N Eats sortiment finns bland annat veganrätter. Vi kan bland annat rekommendera Vegancouscous med grönsaker, en smakrik måltid med couscous som innehåller varierade grönsaker och traditionell Nord Afrikansk krydda. Allt du behöver göra är att hälla kokande vatten i påsen upp till det synliga sträcket, röra om och låta stå ett par minuter. Voila! Maten är serverad.

Frystorkad mat för olika smaker

På Outnorth har vi samlat ett gediget sortiment av frystorkad mat från Trek´N Eat. Oavsett vad du är sugen på hoppas vi att du ska kunna hitta det här. Ska du göra exempelvis pannkakor över öppen eld på fjället hittar du äggpulver i vårt sortiment. Är du sugen på pasta kan du välja Pasta Primavera Nocolor.

Det finns inga ursäkter att inte övernatta under bar himmel, långt bort från restauranger och mataffärer. Med Trek´N Eat frystorkad mat i packningen håller du dig mätt och fylld med energi för att orka med både små och stora äventyr!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!