Fri frakt! Just nu har vi fri standardfrakt på alla ordrar inom Sverige. Gäller t.o.m. 2021.11.01

TrekSta

-
I över 25 år har Treksta tagit fram lätta och bekväma outdoorskor av hög kvalitet. Deras revolutionerande teknologi som de kallar NestFit Technology har blivit en succé världen över och tillför ett naturligt habitat för tår, hälar och fotvalv. Trekstas skor är utmärkta för barn och vuxna som gillar outdoorlivet och som inte vill tumma på varken kvalitet eller design.

TrekSta

(24 produkter)

Torr om foten oavsett underlag

Vill du njuta av naturen oavsett väder kan du välja ett par kängor i Gore-Tex material, de är vattentäta samtidigt som de andas. Med en känga i slitstarkt material med ullfoder kan du känna dig trygg trots kyliga temperaturer och blött underlag. Låt inte vädret stoppa dina äventyr med rätt skor.

Kängor för olika behov

Trekstas kängor finns i flera olika modeller och varianter för hela familjen. Välj mellan högt och lågt skaft beroende på vart vandringen leder. Vi hoppas att du hittar din favorit känga bland Trekstas sortiment och njuter av naturen precis så länge du önskar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!