Tretorn

-
Tretorn grundades i Helsingborg 1891 och designade till en början kläder anpassade för Skandinaviens tuffa klimat. Det var kläder som gummigaloscher, stövlar och regnkläder främst till militärer, fiskare och lantmän. Inte förrän på 60-talet utvecklades Tretorn vidare och specialiserade sig på tillverkning av tennisskor, tennisbollar och kläder. Tretorn syntes på tennisstjärnor som Björn Borg och Navratilova när de turnerade i USA på stora tävlingar. Idag hyllar Tretorn båda dessa världar vilket gör varumärket unikt.

Tretorn

(169 produkter)

Gummistövlar du kan lita på

Bland Tretorns sortiment på Outnorth hittar du främst gummistövlar för både vuxna och barn. Då Tretorn tillverkat gummistövlar sedan 1891 kan du lita på kvalitén och designen på Skandinaviens mest klassiska sko.

Stövlar för hela familjen

Här hittar du gummistövlar för barn och vuxna. Gummistövlar är extra populära hos dina barn som inte drar sig för att hoppa i vattenpölar och plaska i slaskig snö. Välj bland modeller med högt och lågt skaft i olika färger och design. Allt efter smak och tycke. Vi ses i regnet!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!