SarekTouring - ID: 470179

TretornSarekTouring

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om SarekTouring från Tretorn

Tretorn Sarek Touring är den lägre modellen av Tretorns vandrings gummistövlar i Sarekfamiljen. En riktigt go stövel till höstens svampjakt. 

Tretorn Sarek Touring har ett lägre skaft än sina andra syskon i sarekfamiljen, höjden är ca 32 cm. 

 

Öppningen är justerbar för att kunna täta till upptill och när öppningen är i utsläppt läge är stöveln relativt lätt att komma i. Ändå har man bibehållit den fina passformen som är sarekfamiljens kännetecken.

 

Ovandelen är tillverkad i ett stycke av Tretorns bästa naturgummi Dunker Gummi TM. Fodret är i polyester/bomull för bästa komfort.

 

Mellansulan är av flerlagerskonstruktion med stöd för hålfoten, som är mycket viktigt vid vandring. Yttersulan är greppsäker med ett grovt mönster. 

 

 

Tretorn grundades 1891 och designade till en start kläder anpassade för Skandinaviens tuffa väder. Det var kläder som gummigaloscher, stövlar och regnkläder främst till militärer, fiskare och lantmän. Inte förens på 60-talet utvecklades Tretorn vidare och specialiserade sig på tillverkning av tennisskor, tennisbollar och kläder. Treton syntes på tennisstjärnor som Björn Borg och Navratilova när de turnerade i USA på stora tävlingar. Idag hyllar Treton båda dessa världar vilket gör varumärket unikt.

Mer från Tretorn

Visa alla Gummistövlar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!