Tretorn Gummistövlar

(68 produkter)

Johan Dunker startade Tretorn redan 1891 och har sedan dess designat kläder anpassade för Skandinaviens tuffa väderförhållanden. Företaget satte fullt fart direkt och 1892 producerade men hela 39000 par galoscher, två år senare låg siffran på 206000 par. Deras första produkter utvecklades med funktionella behov i fokus. Det var högkvalitativa gummigaloscher, stövlar och regnkläder som främst användes av militärer, fiskare och lantmän. På 60-talet utvecklades Tretorn vidare och började tillverka tennisskor, tennisbollar och kläder.

Tretorn Skerry

På 1980-talet satte Tretorn en ny trend när de lanserade gummistöveln Skerry. Den utvecklades främst för båtbruk men blev istället något av en modeikon i Europa. Tretorn Skerry är en lätt gummistövel som har en klassisk och elegant design . Gummimaterialet är helt vattentätt. Tretorn Skerry har också en bekväm microfleecefoder som är mjuk mot huden och håller värmen bra. Denna modell är nästan lika populär idag som den var där den lanserades.

Tretorns övriga modeller

Tretorn har fortsatt utveckla gummistövlar för alla typer av bruk. De har allt från snyggt designade gummistövlar för stadsbruk till rejäla varmfodrade gummistövlar för de hårdaste klimaten. Tretorn gör också mycket populära gummistövlar för barn i många olika glada färger. De håller med oss att lite regn inte behöver stoppa barn från att leka ute.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!