Vandra - ID: 472626

TretornVandra

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vandra från Tretorn

Vandra är en klassisk stövel för vandring och strövning i skog och fjäll. Jämfört med Tretorn Sarek är inte stöveln inte lika ergonomiskt uppbyggd för längre vandring men detta kan justeras genom att du lägger i en iläggssula. Skafthöjden är 10 cm högre på Vandra och kan vid behov vikas ned för att öka ventilationen.
 
Egenskaper:

Ovandel: dunkergummi enskikts mjukt naturgummi PVC-fri. Vikbar ovandel ger bättre ventilation. 
Skafthöjd: 42 cm/16,5 tum 
Foder: Polyester/bomull 
Innersula: Urtagbar komfortinnersula 
Mellansula: Gummi 
Yttersula: Greppsäkert gummi med mönster även under hålfoten
 
Tretorn grundades 1891 och designade till en start kläder anpassade för Skandinaviens tuffa väder. Det var kläder som gummigaloscher, stövlar och regnkläder främst till militärer, fiskare och lantmän. Inte förens på 60-talet utvecklades Tretorn vidare och specialiserade sig på tillverkning av tennisskor, tennisbollar och kläder. Treton syntes på tennisstjärnor som Björn Borg och Navratilova när de turnerade i USA på stora tävlingar. Idag hyllar Treton båda dessa världar vilket gör varumärket unikt.

Mer från Tretorn

Visa alla Gummistövlar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!