Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

SweetFire Strikeable Fire Starter - ID: A057384

UCOSweetFire Strikeable Fire Starter

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om SweetFire Strikeable Fire Starter från UCO

Bagasse som är huvudingrediensen används runt om i världen som en bas för biobränsle och detta i kombination med vegetabiliskt vax gör det enkelt att förstå varför produkten fått ett så "sött" namn. I asken finns det 20 st SweetFire Strikeable Fire Starter från UCO som är enkla att bryta loss från varandra och dra mot plånet på sidan av asken. Kort och gott behöver du inte ha med tändstickor för att starta en eld, bara dessa SweetFire Strikeable Fire Starter.
 • Höjd: 51 mm
 • Längd: 165 mm
 • Bredd: 77 mm
 • Vikt: 143 g

Tända ljus och starta eldar! UCO står för användbarhet, välbefinnande och originalitet och är ett företag med expertkunskaper inom outdoor-industrin. De tillverkar saker som gör din vistelse ute i naturen både säkrare och så mycket bekvämare. De älskar att camping, vandring, cykling – ja vad som helst som gör att de slipper vara inne på fabriken en stund!

Mer från UCO

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!