Ultimate DirectionRace Vest 4.0

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Race Vest 4.0 från Ultimate Direction

Race Vest 4.0 från Ultimate Direction borde vara på din rygg när du kommer att springa länge. En bra passform kommer i form av den nya Comfort Cinch, som justerar sig i sidled över ryggen istället för sidorna. Varje ficka är utformad för att vara tillgänglig under pågående löpning med lagring för nödvändigheter. Flaskor ingår: 2 st Body Bottle 500.
Egenskaper för Race Vest 4.0:
Kön: Unisex
Packvolym: 5,31 L
Vikt: 150 g
Bröstrem: Ja
Anpassad för vätskesystem: Nej
Vätskesystem ingår: Nej
Ultimate Direction uppfann det ursprungliga hydreringspaketet. Det hela började i ett garage 1985 när vi började sy hydrerande midjeväskor tre år innan någon annan. För första gången inom utomhusindustrin tillät Ultimate Direction's uppfinnare löpare, vandrare, skidåkare och klättrare att effektivt bära med sig bränsle. Vårt arv och vår integritet är oöverträffad. Ultimate Direction är erkänd som en integrerad del av idrottsatleters liv runt om i världen. Sedan vi grundades 1985 har vi fortsatt att utforma överlägsna tekniska produkter.

Mer från Ultimate Direction

Visa alla Löparryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!