Ulvang

-
Funktionella, hållbara och ansvarsfullt producerade ullkläder til alla årstider och alla äventyr. I 1995 lanserade man världens första Ulvang-produkt. Ulvang Spesial. Ullstrumpan erövrade marknaden och blev starten på Ulvangs historia. Ull var inte ett material som användes i lika stor grad som idag, idrottare och friluftsmänniskor använde konstfiber eller bomull. Men på Ulvang visste man att ull var ett mycket bättre material, både för dig och för miljön. För i naturen, så är det naturens egna råmaterial som gäller. De är stolta över att ha lyft fram ull och att de har bidragit i hållbarhetsresan från syntet till ull i sport och friluftsliv.

Ulvang

(113 produkter)

Strumpor för aktiva fötter

Äger du inget från Ulvang än rekommenderar vi att ditt första köp blir ett par strumpor. Ulvangs strumpor finns för hela familjen, stor som liten och håller fötterna varma samtidigt som de andas. Med egenskaper som temperaturreglering och fukttransport fungerar strumporna lika bra på sommaren som på vintern.

Baskläder för fartfyllda äventyr

Ulvang erbjuder kvalitativa baskläder som underkläder och tröjor för snabba äventyr på fjället. Lager på lager principen fungerar utmärkt vid kallare temperaturer. Köp kvalitativa basplagg från Ulvang och upptäck skillnaden!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!