Ulvang

-
Ulvangs historia började 1995 med ullstrumpan som utvecklades i samarbete med Vegard Ulvang, en olympisk mästare i längdskidåkning. Då ullstrumpan snabbt blev en succé växte kollektionen och fler strumpor och underkläder adderades. Idag erbjuder Ulvang både kläder, underkläder och strumpor för dig som gillar ett aktivt liv.

Ulvang

(164 produkter)

Strumpor för aktiva fötter

Äger du inget från Ulvang än rekommenderar vi att ditt första köp blir ett par strumpor. Ulvangs strumpor finns för hela familjen, stor som liten och håller fötterna varma samtidigt som de andas. Med egenskaper som temperaturreglering och fukttransport fungerar strumporna lika bra på sommaren som på vintern.

Baskläder för fartfyllda äventyr

Ulvang erbjuder kvalitativa baskläder som underkläder och tröjor för snabba äventyr på fjället. Lager på lager principen fungerar utmärkt vid kallare temperaturer. Köp kvalitativa basplagg från Ulvang och upptäck skillnaden!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!