Gjende Wool Shirt Men's - ID: A061770

UlvangGjende Wool Shirt Men's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Gjende Wool Shirt Men's från Ulvang

Gjende Wool Shirt från Ulvang är en exklusiv tröja tillverkad i en ull- och polyesterblandning. Sportig och funktionell skjorta för promenader, resor och vardagligt bruk. Snabbtorkande och mjukt material med naturliga funktionella egenskaper som mer luktbeständighet, termoreglerande och rynkbeständig. Snygg, klassisk och sportig design.
 • 55% Polyester, 45% Ull
Egenskaper för Gjende Wool Shirt Men's:
Knäppning: Lång knäppning
Material: Ull/Syntet
Ventilation: Nej
Antal fickor: 2 st
Funktionella, hållbara och ansvarsfullt producerade ullkläder til alla årstider och alla äventyr. I 1995 lanserade man världens första Ulvang-produkt. Ulvang Spesial. Ullstrumpan erövrade marknaden och blev starten på Ulvangs historia. Ull var inte ett material som användes i lika stor grad som idag, idrottare och friluftsmänniskor använde konstfiber eller bomull. Men på Ulvang visste man att ull var ett mycket bättre material, både för dig och för miljön. För i naturen, så är det naturens egna råmaterial som gäller. De är stolta över att ha lyft fram ull och att de har bidragit i hållbarhetsresan från syntet till ull i sport och friluftsliv.

Mer från Ulvang

Visa alla Skjortor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!