BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

10x50 SPB - ID: A023784

Kampanj

Urberg10x50 SPB

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om 10x50 SPB från Urberg

10x50SPB är en kikare i aluminium med 10 gånger förstoring och 50 mm objektiv. 10x50SPB har porro prisma och klotformade linser som båda är gjorda av optiskt glas och ger en vy på 125 meter. Dess nätta design gör den lätt att ta med i packningen på vilka äventyr som helst.
 • Utgångspupill 5 mm
 • Full beläggning på linserna
 • Center fokus
 • Ställbart fokus -4 till +8 diopter
 • Ställbar ocular -4 till +4 diopter
 • Ställbar ögonpupill 58-72 mm
 • Prisma BK7
URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Egenskaper för 10x50 SPB:
Antireflexbehandlad: Nej
Stativfäste: Ja
Närgräns i meter: 8
Ögonavstånd (Eye-relief): 18.3 mm
Dioptrijustering +/- i dioptrier: -4 to +8
Vattentät: Nej
Förstoring: 10 ggr
Objektivets diameter: 50 mm
Synfält på 1000 m avstånd: 125 m
Vikt: 900 g
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Kikare

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!