• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

Urberg2-Person Tunnel Tent G3

  2-Person Tunnel Tent G3 - ID: A027055

  Baserat på 4 betyg
  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Levereras normalt inom 2-3 dagar! Fler leveransalternativ

  Fria byten

  Byta storlek eller färg? Vi bjuder på fraktkostnaden!

  Mer om 2-Person Tunnel Tent G3 från Urberg

  Ett klassiskt tunneltält från Urberg för två personer, 2-Person Tunnel Tent G3 är ett riktigt prisvärt tält som är enkelt att sätta upp och gör sig lämpligt från vår till tidig höst. 
  • Ripstop tyg
  • Y-peggar
  • Repair Kit ingår
  • Slitstark infästning mellan ytter- och innertält
  • 2-vägs dragkedja
  • Y-formade stormlinor
  • Stänger: 2 aluminium 8.5 mm
  • Myggnätsförsedd dörr
  • Invändiga förvaringsfickor
  • Goda ventilationsmöjligheter
  • Reflexdetaljer i staglinorna
  • Tältstänger i 7001 aluminium 
  • Packpåse inkluderad
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet
  Egenskaper för 2-Person Tunnel Tent G3:
  Vikt: 2.66 kg
  Avsett för antal personer: 2 pers
  Vattenpelare på ytterduk: 3000 mm
  Vattenpelare på golv: 10000 mm
  Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 230 x 155 x 110 cm
  Innertältsmått, max (längd x bredd x höjd): 215x130x95 cm
  Packmått ca (längd x bredd x höjd): 50x20 cm
  Mått absid, max (längd x bredd x höjd): 105 x 155 x 110 cm
  Antal ingångar: 1
  Antal absider: 1
  Antal tältstänger: 2 st
  Yttertältsväv: Polyester
  Tjocklek yttertältsväv: 75 D
  Beläggning yttertältsväv: Polyuretan
  Golvväv: Polyester
  Beläggning golvväv: Polyureten
  Innertältsväv: Polyester
  Tjocklek innertältsväv: 68 D
  Urberg är kläder och utrustning speciellt utvecklade för våra skandinaviska förhållanden - för dig som gillar att vara utomhus. Här finns framför allt produkter speciellt framtagna för friluftsliv, men också kläder som passar mer för livet i vardagen i stan. Urberg finns för både vuxna och barn och säljs exklusivt hos oss på Outnorth.

  Mer från Urberg

  Visa alla Tunneltält

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - Kampanj! Fri frakt - 0 kr 29 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 49 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 99 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Betyg 3.3
  Baserat på 4 betyg
  Skriv omdöme / Betygsätt
  Visa alla betyg
  • Postad av Andy 2017-07-30
   Recensionen är skriven efter sex nätter i tältet. Har använt det som enmanstält i skogen och på fjället. Kan alltså inte uttala mig om kvalitetsaspekter eftersom det gått så kort tid. Tältets har flera positiva sidor, det har en relativt låg vikt i förhållande till priset, det är enkelt att smälla upp och jag har inte upplevt några problem med kondens eller någon form av läckage. Innertältet är smidigt att lossa om man så vill för torkning eller separat förvaring om grejerna är dyngsura. På den negativa sidan har vi först och främst den förbannade linan mitt för ingången, vet inte hur många gånger jag fastnat i den och nästan snubblat ner i gröten eller över tältet. Den andra saken jag stört mig på är att den låga bakdelen är svår att få helt spänd. Antingen har mittsektionen eller sidosektionerna varit spända men att få samtliga tre delar optimalt tighta har jag inte lyckats något vidare med, vilket har resulterat i att vinden får tag i duken och som ett resultat av det får man vackert spendera kvällen i ett smattrande inferno. Vestibulen är tillräcklig för en person men två personer med packning blir nog för trångt, har dock som sagt inte testat.
   • Stefan Gustafsson
    09-08-2017
    Tack för recensionen! Vi tar till oss detta och skall försöka förbättra tältet.
  • Postad av Seth Larsson 2017-08-01
   Helt ok tält i förhållande till det låga priset. Har varit på ett par turen med detta under sommaren under både blåsiga och regniga förhållanden i skog och på fjäll. Låg vikt är ett plus. Håller med om att linan mitt i ingången sitter helt tokigt. Skulle även vilja ha möjlighet att reglera öppningen till ventilationen i innertältet som är väl stor. En blåsig natt på fjället blir det lite väl mycket luft in. Helt klart ett sommartält som inte klarar lägre temperaturer. Tveksam till hur länge det kommer hålla men som första tält eller till enstaka turer under sommaren duger det gott.
   • Stefan Gustafsson
    09-08-2017
    Bra kommentar om ventilationen i innertältet. Vi kollar på detta!
  • Postad av Sandra 2017-09-24
   Håller helt med tidigare recensioner. Otroligt irriterande med stormlinans placering vid absiden. För ett tvåpersonerstält är absiden för liten men jag har använt det ensam och ser därför det som ett plus eftersom det sänker vikten. Har använt det 14 nätter vid skogskanten innan kalfjället början och alltså inte vågat mig på att sova mitt på kalfjället. Dock har det blåst rejält några av nätterna även på dessa platser och tältet stod pall för det utan problem. Kanske att man känt sig säkrare om tältduken var lättare att spänna så man slapp smattrandet. Den bakre änden är i mina ögon omöjlig att spänna. Förbättringsmöjlighet finns men det är prisvärt och blåser inte bort.
  • Postad av Björn Svensson 2017-08-30
   Jag har använt tältet några nätter, bl a i blåsigt fjäll. Den enda värt att kommentera är att jag inte lyckas spänna tältväggarna tillräckligt för att slippa fladder i vinden. Förövrigt bra.
  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
  - Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!