2-person UL - ID: PL10212

Urberg2-person UL

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om 2-person UL från Urberg

2-person UL från Urberg är ett självstående tält med låg vikt för två personer. Tältet har lätta tältbågar som går snabbt att sätta upp tack vare färgkodningen. Under varma och torra dagar kan innertältet användas för sig själv och ger dig då ett utmärkt skydd mot insekter samtidigt som du ser din omgivning och kanske en vacker natthimmel.
Komplettera gärna med en lätt tarp om du vill skapa en större yta utanför tältet där du kan laga mat eller ta skydd från vädret.
Tips! Sätt upp ditt tält hemma innan du beger dig ut på äventyr. På så vis ser du att alla delar finns och att tältet är helt. Se till att tältet är helt torrt innan det packas ner i sin förvaringspåse och var noga med att få bort allt gräs då det är en vanlig orsak till att mögel uppstår. Häng tältet på tork inomhus för att skydda ytterväven mot solens påfrestande strålar.
•2 tältstänger i aluminium 660 gram
•Ripstop tyg
•Tältspik med 23 cm lina på vardera
•Färgkodade tältstänger
•YKK dragkedjor
•2 mm tjocka storlinor
•Reparationskit ingår

Egenskaper för 2-person UL:
Avsett för antal personer: 2 pers
Totalvikt: 2090 g
Vattenpelare på ytterduk: 3000 mm
Vattenpelare på golv: 5000 mm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 54x19 cm
Antal ingångar: 2
Antal absider: 2
Antal tältstänger: 2 st
Yttertältsväv: Nylon
Tjocklek yttertältsväv: 20 D
Beläggning yttertältsväv: Silikon
Golvväv: Nylon
Tjocklek golvväv: 40 D
Innertältsväv: Nylon/Polyamid
Tjocklek innertältsväv: 20 D
I Skandinavien har vi en lång tradition av friluftsliv. De flesta av oss har fått följa med våra föräldrar, redan som små barn. Vi tycker det är viktigt att föra denna tradition vidare till nästa generation. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra och det är en plats där vi tillåts att bara vara. Vi umgås på samma villkor och alla kan vara med, gammal som ung. Urberg® levererar utrustning och kläder som passar hela familjens upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med skandinavisk mentalitet. Det innebär prisvärda kvalitetsprodukter. Urberg® är anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Kupoltält

 • Miljö och etik

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!