6-person Camping Tent - ID: PL10606

Urberg6-person Camping Tent

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om 6-person Camping Tent från Urberg

6-person Camping Tent är ett stort 6-personers tält som lämpar sig bra för camping. Två innertält med plats för 3 personer i varje. Tältet har en stor absid med ståhöjd och bra ventilationsmöjligheter. 6-person Camping Tent har stormlinor med dubbla infästningar ger bra möjligheter att säkra tältet och få tältduken spänd. Ytter- och innertält går att separera. Det går också att välja att plocka ut det ena av innertälten och då få en väldigt stor fri yta "under tak". Flera fönster och ventilationsmöjligheter. Dubbla ingångar.
 • Myggnätsförsedda dörrar
 • Invändiga förvaringsfickor
 • Bra ventilationsmöjligheter
 • Reflexdetaljer i staglinorna
 • Ytterduk med PU-coating
 • Packpåse inkluderad
 • OBS! Stängerna som gör öppningen till ett utstickande tak på det blåa tältet ingår ej

Tips! Sätt upp ditt tält hemma innan du beger dig ut på äventyr. På så vis ser du att alla delar finns och att tältet är helt. Se till att tältet är helt torrt innan det packas ner i sin förvaringspåse och var noga med att få bort allt gräs då det är en vanlig orsak till att mögel uppstår. Häng tältet på tork inomhus för att skydda ytterväven mot solens påfrestande strålar.

URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Egenskaper för 6-person Camping Tent:
Avsett för antal personer: 6 pers
Totalvikt: 11900 g
Vattenpelare på ytterduk: 3000 mm
Vattenpelare på golv: 10000 mm
Yttermått (Längd x Bredd x Höjd): 577x243x200 cm
Innertältsmått, max (längd x bredd x höjd): 220x170x200 / 220x170x200 cm
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 71x32 cm
Mått absid, max (längd x bredd x höjd): 220x200x200 cm
Antal ingångar: 2
Antal absider: 1
Antal tältstänger: 4 st
Yttertältsväv: Polyester
Tjocklek yttertältsväv: 75 D
Golvväv: Polyester
Beläggning golvväv: Polyuretan
Innertältsväv: Polyester
Tjocklek innertältsväv: 68 D
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Campingtält

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!