BLACK WEEK!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Kampanj

UrbergAirmat 2 in 1

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Airmat 2 in 1 från Urberg

Airmat 2 in 1 från Urberg är ett uppblåsbart liggunderlag med medföljande remmar som gör att du kan spänna upp huvudändan - perfekt om du vill läsa eller sola och få bättre stöd för huvudet. Liggunderlaget går snabbt att blåsa upp och är lika lätt att tömma på luft igen. Material: 30D stickning med TPU beläggning
190T polyester med TPU beläggning
Egenskaper för Airmat 2 in 1:
Yttermått längd x bredd: 211x62 cm
Isoleringsmaterial: Nej (endast luft)
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 25x12 cm
Vikt: 990 g
R-värde (US): 2,5
Tjocklek: 11 cm
Vi i Skandinavien har en lång tradition med friluftsliv. Att vara ute i naturen och få frisk luft gör att vi mår bra, kan ladda batterierna och skapar gemenskap. Många av oss har säkert varma minnen från en lägereld med grillad korv och marshmallows. Friluftsliv kan vara allt från en uppfriskande promenad i parken till det stora äventyret. Naturupplevelsen tar sin fart så fort du går utanför dörren. Vi på Urberg vill leverera bra grejer som passar just dina upplevelser i naturen. Våra produkter står för ett hållbart friluftsliv med Skandinavisk mentalitet som innebär hållbara, jordnära, prisvärda och genuina kvalitetsprodukter. Urberg är även anslutet till 1% for the planet.

Mer från Urberg

Visa alla Uppblåsbara Liggunderlag

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!